Secundària

ESO Ecosistema riu_edited.jpg

01

L’ecosistema del bosc de ribera

Realització d’un estudi de l’ecosistema del bosc de ribera (característiques del riu, del bosc que l’envolta, de la seva fauna i de la qualitat de l’aigua segons bioindicadors).

02

L’ecosistema de l’alzinar 

L’observació de l’ecosistema de l’alzinar de muntanya, amb l’estudi de la seva flora i fauna, i del treball forestal, apropa els alumnes al coneixement d’aquest bosc que ocupa grans extensions al Parc Natural del Montseny.

ESO Ecosistema alzinar
Riu sencer_edited.png

03

L’itinerari de la Tordera, del Montseny al mar 

Es fa un seguiment de la Tordera des del curs alt fins a la desembocadura del riu. S’observen els mateixos paràmetres a cada curs del riu i es comparen.

04

Els estatges de vegetació 

Al Montseny s’hi troben presents diferents estatges de vegetació que són el resum dels grans paisatges europeus. Una pujada des de la base del massís fins a prop dels cims, permet observar com va evolucionat el canvi de vegetació

ESO Estatges de vegetació
Riu

05

Estudi d’un ecosistema proper a l’institut

Aquesta activitat està pensada, sobretot per alumnes de 1er ESO i permet conèixer un ecosistema proper al centre escolar.

06

Taller de bolets

Taller que es realitza al mateix centre escolar i permet aprofundir en el món dels bolets. Es treballen les seves característiques i curiositats, els bolets comestibles, els verinosos, les llegendes relacionades amb els bolets…

Bolets 01
Bolets 01

press to zoom
Bolets 02
Bolets 02

press to zoom
Bolets 09
Bolets 09

press to zoom
Bolets 01
Bolets 01

press to zoom
1/9